SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll

Matchklimathelg
2024-04-18 13:02
18-19 maj

Den 18-19 maj är det dags för matchklimathelg igen. Då beger sig Stockholms Fotbollförbunds personal, styrelse, kommittéer med flera ut bland fotbollsplanerna för att understryka hur viktigt det är att vi har ett positivt matchklimat i Stockholmsfotbollen. Vi ökar förbundsnärvaron, träffar spelare, ledare och publik samt stöttar våra fantastiska domare.

Nytt för i år är att matchklimathelgerna blir en nationell angelägenhet. Alla distrikt i Sverige samt Svenska Fotbollförbundet och dess intresseföreningar, genomför denna helg tillsammans. Vi har samma utmaningar med matchklimatet och vi alla behöver ta krafttag kring problematiken.

Vi ber er föreningar att lyfta matchklimathelgen i er kommunikation, gärna genom att använda #tryggarematchklimat och tagga @stockholms_fotbollforbund samt @svenskfotboll - påminn löpande under säsongen om hur viktigt det är med ett positivt matchklimat. Planera även aktiviteter att genomföra den aktuella helgen som syftar till att lyfta fram matchklimatet, t ex att arrangera ”Föreningens dag” och där uppmärksamma matchklimatfrågan.

Ni föreningar som genomför projektet ”Matchklimatansvarig” får gärna vara extra aktiva matchklimathelgen. Läs mer här: Projektstöd IF 2024/25 har öppnat - Stockholm (stff.se)

Skriv redan nu in i kalendern att höstens matchklimathelg äger rum den 7-8 september.

Några tidigare publicerade artiklar kring matchklimatet (i StFF:s sociala medier har rörligt material publicerats):
Låt oss bli ledstjärnor! - Stockholm (stff.se)
Mot en tryggare matchmiljö - Stockholm (stff.se)
Varför "Bättre matchmiljö"? - Stockholm (stff.se)
Matchmiljöhelg på ingång! - Stockholm (stff.se)
Matchmiljöfokus på lördag! - Stockholm (stff.se)
Fotbollsglädje & engagemang! - Stockholm (stff.se)
Fotbollsglädje & engagemang - Stockholm (stff.se)

Vi ses vid fotbollsplanerna!

Stockholms Fotbollförbund

 
Sponsorer