SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
Dam U

Välkommen till Dam U! Under säsongen 2023 har vi varit ett topplag i Sanktan div 2 och kommer även under 2024 att spela i div 2 (16-19 år). Vi kommer också att spela i junior DM. Tillsammans med damlaget spelar vi i Stockholms serien (SSD 2)

 

Föreningens mål är att utveckla egna spelare till damlaget och därför har vi har ett nära samarbete med vårt duktiga seniorlag som spelar i div 1 Mellersta Svealand där de slutade på 5e plats under 2023.

 

Våra tränare har UEFA B och C utbildning och vår huvudtränare Charles Sampson kombinerar sitt ledarskap med att också vara assisterande tränare i vårt damlag. 

 

I början av februari 2024 var vi i Sundsvall och spelade Sund Women cup. Vi tränar och spelar match på vår fina IP i Segeltorp och har även träningstider på uppvärmd plan på vintern.

 

I Segeltorps IF har du stora möjligheter att utvecklas som fotbollspelare och föreningens mål är att ha många spelare från de egna leden i sina seniorlag. 

 

Är du född mellan 05–08 och intresserad av att spela hos oss så är du välkommen att provträna. Tag kontakt med christine.dartsch.nilsson@segeltorpsif.se.

 

 

Följ oss gärna på instagram

Segeltorpsif_damu

Ny huvudtränare i Dam U!
2024-01-12 16:41

Ny huvudtränare till Dam U! Välmeriterade Charles Sampson kommer att leda laget under 2024. Han har en lång meritlista som spelare i lag såsom Ghanas landslag, IFK Luleå, Boden och flera grekiska klubbar tex Kalamata FC och OFI Crete. Charles har en UEFA B utbildning och har tidigare tränat tex Telge Uniteds damer. Charles kombinerar ansvaret för Dam U med att vara ass tränare i vårt div 1 damlag. Därmed knyts Dam U verksamheten närmare seniorlaget. Varmt välkommen Charles!

 
Sponsorer