SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
P 2008:1

Välkommen till Segeltorps IF P16-1

Välkomna till Segeltorps IF P16-1

Segeltorps IF P16-1 består av 17 spelskickliga och fotbollsintresserade killar som leds av målmedvetna och välutbildade tränare. Vi kommer spela i kvalserie till P17 och har ett nära samarbete med Segeltorps IF P17, P19 samt A-laget.

 

Vi är alltid intresserade av duktiga spelare som vill ta nästa steg med hjälp av en meriterad organisation. Gå in på fliken "Provspel" för att anmäla ditt intresse.


Vi brinner för fotboll och att spela snabb/teknisk fotboll. Vi erbjuder flertalet träningpass per vecka, fysträning samt därtill många träningsmatcher och deltagande i cuper. Vi vill att varje spelare får chans att utvecklas individuellt genom träningsövningar på rätt nivå med en tydlig tanke!

 

Vi är också intresserade av att spela träningsmatcher på Kvalserie / Div 1 nivå oavsett tid på året. Vill ni möta oss? Kontakta Philip. Kontaktinformation finner ni under flikarna "Truppen".

 

Huvudtränare: Kostas Edirnelis
Ass Tränare: Per Nyberg 

Fystränare: Kent Magnusson

Målvaktstränare: Anton De Melo Rondahl

Lagledare: Philip Silfverling

Ekonomi ansvarig : Gianni Cucarano

Sponsringsansvarig: Philip Silfverling

Webbansvarig: Linda Nyberg 

 

Ni kan Följa oss på Instagram @segeltorpifsu16

P16-1 söker...
2024-02-19 14:56

För mer information kontakta oss på Instagram eller gå in på fliken "Provspel".

 
Sponsorer