SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

2024-02-14 14:17

Hej!

 

Vi söker människor som vill tillsammans med oss skapa förutsättningar för oss ungdomar med ambitiösa målsättningar, och ta oss till nästa steg i vår utveckling, och detta genom att sponsra vår verksamhet. Vill du vara med på vår resa kontakta gärna Sercan Yilmaz på 073-540 13 22 eller sercan_yilmaz@hotmail.com

 

Vi är öppna för olika typer av storlekar på sponsorskapet, dvs. vill du sponsra föreningen eller vill du sponsra oss i herrlaget. 

 

Exempel på olika typer av samarbeten kan vara att ni kan få er logo på våra uppvärmningströjor, en banderoll med er logo på i Segeltorps IP, vara vår samarbetspartner i olika aktiviteter (cuper, camps bland annat) och även få ert företagsnamn presenterad inför varje match samt att ni syns i våra matchprogram, vår hemsida och sociala medier (Instagram, tiktok bl.a.). 

 

Vi kommer gärna och jobbar extra om ni har event där ni söker fler som kan stötta er verksamhet. Möjligheterna är oändliga och vi är öppna för olika typer av samarbeten och vill egentligen skapa ett tryck runt vår fotbollsförening och det gör vi när fler vill engagera sig, så tveka inte! Kontakta oss genast. 

 

Hälsningar, 

 

SIF herrtrupp!


Nyhetsarkiv
Hemma Match 25 maj2024-05-23 09:34
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer