SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Intervju med Mohammed Korchane inför Reymersholms IK
2024-04-05 21:56
Mohammed Korchane mot IFK Lidingö FK från föregående säsong, tillsammans med Alagie Sosseh som inte är i föreningen.

Inför söndagens premiärmatch mot Reymersholms IK fick vi en kort intervju med Mohammed Korchane som gör sin andra raka säsong i Segeltorps IF. 

 

Du är inne på ditt andra år, en liten speciell säsong för dig. Berätta lite om den. 

- "Hittills har det varit mycket bättre än väntat, både tränare och sportchef har lyckats bygga ett lag man inte ska underskatta. Många unga talangfulla spelare och balans med äldre mer rutinerade spelare. Många karaktärer och det känns som att vi känt varandra i mer än bara dessa månader på försäsongen". 

 

Vad ser du för framtidsvisioner för denna trupp? 

- "Jag tror flera kommer att kunna fortsätta utvecklas i denna miljö och vem vet kanske ta nästa kliv uppåt i seriesystemen. Det är jag övertygad om".

 

Vad ser du framemot att få se under säsongen och under helgens premiärmatch?

- "Jag tror på en säsong där alla visar hårt jobb vecka in vecka ut, och med ett spel som bara kommer att bli bättre och bättre. Vi har många poängspelare i laget och jobbar alla hårt tillsammans så kommer vi göra mycket mål framåt och säkra buren bakåt". 

 

- "I helgen är det premiär mot ett starkt kollektivt reymers, jag ser en match med mycket löp och dueller. Vi har haft en bra vecka trots vädret och det tar vi med oss in på söndag. 3 poäng som gäller!". 

 

 

Välkomna till Zinkensdamm på söndag, matchstart 16.00. 

 

Heja torpet!


Nyhetsarkiv
Hemma Match 25 maj2024-05-23 09:34
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer