SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Seriepremiär vs Reymersholms IK
2024-04-05 08:55

På söndag kl. 16.00 smäller det! Seriepremiär och som vi har längtat! Nästan sex månaders av längtan och nu är vi här. Fantastiskt!

 

Vi tog en kort stund med huvudtränaren Tayfun Aytekin inför helgens heta bataljen: 

 

Hur känns det inför helgens seriepremiär? 

- "Jag känner en glädjefylld förväntan inför premiären mot Reymersholm. Det är en spännande tid där jag ser fram emot att se mitt lag visa upp sitt bästa spel". 

 

Hur mår truppen? Har vi några skador/avstängningar? 

- "Inför seriepremiären är vår trupp laddad med entusiasm och taggad att visa upp sitt bästa spel. Trots avstängningen av Maxwell Obeng och känningar hos Gulutte Zunda, är spelarna fokuserade och redo att kämpa för varandra på planen". 

 

Vad önskar du som tränare att få se av ditt lag under premiären? 

- "Inför premiären strävar jag efter att se mitt lag visa upp laganda, beslutsamma aktioner och en vilja att kämpa för varandra. Jag önskar även att vi spelar med disciplin och intelligens på planen, samtidigt som vi tar vara på våra chanser och spelar med hjärtat". 

 

Har du någon förhandstips inför matchen? 

- "Jag har ingen förhandstipp inför premiären. Jag föredrar att låta lagets prestation på planen tala för sig själv och att hålla mig öppen för alla möjliga utfall. Det viktigaste är att vi spelar med beslutsamhet och hjärta och strävar efter att göra vårt bästa oavsett förväntningar". 

 

Till slut, vad vill du säga till våra Torpare som eventuellt kommer på matchen på söndag? 

- "Jag hoppas att vi kan ge våra supportrar en minnesvärd upplevelse och säkra en seger som sätter tonen för resten av säsongen". 

 

Se till att vara på plats då Reymersholms har gjort en stor evenemang kring seriepremiären, ryktet går att det blir storpublik med bengaler bland annat. Se till att vara där!

 

Heja torpet!!


Nyhetsarkiv
Hemma Match 25 maj2024-05-23 09:34
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer