SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Söndagens match mot Vendelsö
2024-05-18 21:55
Levent Surme, Tayfun Aytekin & Gökhan Gönul

Under veckan har huvudtränaren Tayfun Aytekin varit iväg till Turkiet för hans UEFA advance utbildning, där han bland annat är klasskamrater med Turkiets u21 tränare Gökhan Gönul (tidigare spelare i Fenerbahce och Besiktas) och Levent Surme (senast från RB Leipzig). 

Under tiden som Tayfun har utbildat sig så tog assisterande tränare Mickael hand om träningsveckan som var. 

Vi tog ett kort samtal med honom. 

 

Hur har veckan varit? 
Efter förra matchen hemma så var stämningen i laget väldigt tung och detta var 3:e matchen i rad vi åker på tunga poäng tapp och spelarna tog ett eget snack om vad som behövs och sedan kom vi ledare och spelare överens om att knyta näven och göra en bra träningsvecka och försöka studsa tilltal helgen. 

 

Vad tror du om matchen till helgen? 

Att vi skall komma taggade till matchen mot Vendelsö kommer inte vara något problem.  

Under veckan har vi fokuserat på att komma till avslut och att ta Avslutet för annars blir det inga mål. 
Tyvärr så har vi fått in en förkylning i laget som vandrat runt och gjort att flera varit tvungna att vila någon dag under veckan men som tur är så är truppen bred och jämn   

 

Vad förväntar du dig se inför matchen mot Vendelsö?
Helgens match kommer bli en batalj med mycket känslor då vi möter flera gamla Segeltorpare och Vendelsö har visat att de kommer vara ett topplag i serien så vi måste vara skärpta och noggranna både när vi får lägen själva men också starka och inte slarva i vårt försvarsarbete.

 

Varmt välkomna och stötta oss i både med och motgång. 

Ps. Tayfun tar den tidigaste flyget tillbaka till Sverige för att hinna med till matchen på söndag. Gör som Tayfun, kom du med!! 


Nyhetsarkiv
Hemma Match 25 maj2024-05-23 09:34
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer