SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Omgång 4: Segeltorps IF - IK Viljan Strängnäs
2024-04-27 22:10

Söndagen den 27 april spelas det årets andra hemmamatch och årets fjärde omgång mot IK Viljan Strängnäs som kommer till Segeltorps IP med en blytung seger mot nykomlingarna Hanvikens SK (4-1) efter två tunga resultat under första två omgångarna. 

 

Segeltorps IF som kommer till matchen med en nyvunnen energi efter den viktiga vinsten senast mot Fittja IF (2-4) på bortaplan. 

 

Inför helgens match tog vi oss tid för att ta tempen på Robin "Dex" Mathews (i texten hädanefter kommer han benämnas som Dex) och Alvin Löfmarck inför helgens viktiga match. 

 

"Vi måste fortsätta att tro på det vi gör och lita på matchplanen som vi gjorde senast", säger Alvin som är ny från Västerhaninge IF och IFK Haninge, han fortsätter: 

"Mot Viljan kommer vi behöva spela med stort tålamod med bollen och inte försöka tvinga fram spelet för tidigt". 

"Sedan tycker jag att vi måste bibehålla sammanhållningen vi visade i senaste matchen mot Fittja IF", säger Dex som tar vid efter Alvin. 

 

Hur har träningsveckan varit denna vecka efter en sådan skön vinst?

"Träningsveckan har vart fantastiskt, mycket bra och glad energi från helgens vinst. Det syns för varje träning på alla spelare att vi vill mer och mer oavsett om vi kommit från en vinst eller förlust veckan innan", uttrycker sig Dex till frågan. 

"Träningsveckan har sett bra ut och vi behöver fortsätta jobba på hårt", säger Alvin. 

 

Vad för typ av matchbild tror ni er att det blir mot IK Viljan? 

"En matchbild där vi äger mycket boll, och försöker trä igenom bollar framåt. Sedan får man se hur matchbilden blir under matchdagen annars får vi justera men generellt så går vi för en trea och inget annat", avslutar Dex och Alvin intervjun. 

 

Kom och stötta herrarna i morgondagens match. 

Kom ihåg att du kan även hjälpa föreningen genom att swischa en matchbiljett (valfri pris) och även få möjligheten att vinna bra priser!

 

Matchstart 13.00 på Segeltorps IP. 

 

Heja torpet!


Nyhetsarkiv
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer