SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Stockholm cup, omgång 1: Åkersberga FC vs Segeltorps IF
2024-02-16

Lördag kl. 12.00 i Röllinge IP spelar Segeltorps IF årets första "riktiga match". Det blir nykomlingarna i division tre Åkersberga FC som står som motståndare. Ett lag som gjorde det riktigt bra förra säsongen i Division fyra norra och tog första placeringen ganska komfortabelt även om Vallentuna kunde närma sig de i slutet. 

 

Matchen blir SIFs fjärde match för i år och unge yttern Leon Shawky ser framemot matchen: 

 

"Jag går in med inställningen att vi ska göra allt vi kan för att vinna matchen. Tycker att huvudfokuset behöver vara att prestationen är på topp och att hålla fokus under 90 minuter. Vi går för att vinna matchen!". 

 

Leon som har gjort ett avtryck i Segeltorps IF redan under den korta försäsongen och är en spelare med en karaktär som är svår att inte tycka om. Han pratar lite om sin korta tid i Segeltorp. 


"Det känns bra att vara en del av Segeltorp. Kommer blir en väldigt intressant säsong med vårt lag", säger han och fortsätter "jag tror många kommer bli överraskade av hur duktiga vi är och hur höga ambitioner vi har som grupp". 

 

I senaste matchen mot Enköpings SK gjorde Leon 1+2 under 45 min, en insats han är delvis nöjd med.

"Jag är väl nöjd med min prestation, kul att vara delaktig i dem målen som gjordes. Sen kan man alltid  göra bättre", säger han lite ödmjukt. 

 

Kom och stötta laget på lördag inför den tuffa första cupmatchen!

 

Heja torpet!


Nyhetsarkiv
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer