SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Nytt samarbete mellan Segeltorps IF och M&N Recruit
2024-04-04 23:12

Idag är vi glada att presentera ett nytt samarbete mellan Segeltorps IF och M&N Recruit.

 

M&N Recruit är ett rekryterings- och headhuntingföretag bestående av unga och drivande individer drivna av den unge entreprenören Baboucarr Mboob.

 

Vi slår oss ner för att ta ett samtal med den fängslande entreprenören i Segeltorps IFs kansli för att få mer information om samarbetet. 

 

Berätta vem du är och berätta om ditt företag.

 

  • ”Mitt namn är Baboucarr Mboob, men jag går vanligtvis under smeknamnet Bobo bland vänner och familj. Jag är 26 år gammal och innehar en kandidatexamen i företagsekonomi. Med en gedigen bakgrund inom ekonomi, inklusive erfarenhet från bankvärlden och som konsult inom redovisningsekonom, har jag arbetat inom branschen under en betydande tid. Denna erfarenhet har banat väg för mig att starta och driva M&N Recruit. Vi är ett rekryteringsföretag specialiserat på att hitta och matcha talanger med ledande företag inom olika branscher. Vår spetskompetens ligger i rekrytering och headhunting, där vi strävar efter att hitta de bästa kandidaterna för våra kunders behov”.

 

Varför valde du ett samarbete med Segeltorps IF?

 

  • ”Valet att samarbeta med Segeltorps IF grundar sig på min djupa övertygelse om deras vision och dedikation till att uppnå framgång under den kommande säsongen. Genom att satsa på unga talanger och kombinera dem med erfarna spelare och kompetenta tränare har Segeltorps IF skapat en spännande mix som jag tror kommer att leda till stor framgång. Vår sponsring av Segeltorps IF sträcker sig bortom enbart ekonomiskt stöd. Vi är fast beslutna att vara en aktiv del av Segeltorps IF-familjen genom att erbjuda våra resurser och erfarenheter för att hjälpa både föreningen och dess medlemmar att nå sina mål. Genom vårt samarbete erbjuder vi inte bara möjligheter till synergieffekter och gemensamma projekt utan även en kanal för medlemmarna att ta del av möjligheter till anställning och praktik inom vårt företag”.

 

 

Vad hoppas du få ut av samarbetet mellan fotbollsföreningen Segeltorps IF och M&N Recuit?

 

  • ”Vårt mål med samarbetet mellan Segeltorps IF och M&N Recruit sträcker sig bortom enbart affärsrelationer. Vi strävar efter att vara en del av föreningens resa mot framgång, samtidigt som vi vill stödja deras tillväxt och utveckling. Genom att bli en integrerad del av Segeltorps IF-familjen öppnar vi dörrar för båda parter, där vårt stöd kan vara avgörande för föreningens framgångar och medlemmarnas framtida karriärer. Genom att utöka vår närvaro inom samhället och genom vårt engagemang i föreningen strävar vi efter att inte bara bygga ett framgångsrikt företag utan också bidra till en blomstrande gemenskap”.

 

Segeltorps IF är väldigt glada för samarbetet och hoppas att det ger frukt för båda parter. 


Nyhetsarkiv
Hemma Match 25 maj2024-05-23 09:34
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer