SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Omgång 2: Segeltorps IF - Rågsveds IF
2024-04-11 16:36

Under lördagen spelar Segeltorps IF omgång 2 i serien mot Rågsveds IF, som senast kommer från division 2. Rågsveds IF kommer från en premiär där de spelade oavgjort mot nykomlingarna Hanvikens SK (2-2), ett Rågsveds IF som trots ett rött kort kunde kamma in en poäng. 

 

Rågsveds IF, som bör vara favorittippade i serien, kommer komma med ett skickligt fotbollslag ledd av Robert Isesund. Ett lag ledd av en tränare som vill ha en struktur i spelet men tillåter individuell skicklighet. 

 

Segeltorps IF som senast kommer mot en premiärseger mot Reymersholms IK vill säkert hålla upp ångan och fortsätta på den vägen. 

Under veckan har SIF arbetat mycket med att hålla upp tempot på träningen, se till att de är redo för hemmapremiären. 

 

Lagen spelade mot varandra en träningsmatch i slutet av februari, en match SIF drog längsta strået men såg man matchen så var den jämnare än vad resultatet visade, och det kommer det även vara under lördagen. 

 

Varmt välkomna att stötta Segeltorps IF, och kom ihåg att eftersom det är gratis inträde så kan du stötta laget genom att swisha valfri summa. All hjälp kommer vi långt med! 

 

Segeltorps IF swishkonto: 123 057 0234

 

Hoppas vi får se mycket folk på plats på lördag. 

 

Matchstart: 16.00 

Plats: Segeltorps IP

 

Heja torpet!!


Nyhetsarkiv
Hemma Match 25 maj2024-05-23 09:34
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer