SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Omgång 2: Segeltorps IF 1 - 2 Rågsveds IF
2024-04-14 16:25

Hemmapremiären på Segeltorps IP slutade inte riktigt så som vi hade hoppats på. 

 

Matchen slutade med en tung 1-2 förlust där Segeltorps IF i första halvlek var det bättre laget och yttern Maxwell Obeng kunde göra 1-0, ett resultat som hölls sig till halvlek, en halvlek som blev längre än väntat då målvakten Jesper slog i sitt huvud i stolpen och var tvungen att bytas ut. In kom ytterligare en seniordebutant, en egen produkt i form av Faruh Azizov. 

 

"Farre" gör en stabil insats under andra halvlek men Rågsveds IF kunde göra 1-1 genom en frispark strax utanför straffområdet, som såg otagbar ut för "Farre". 

 

Därefter böljar spelet fram och tillbaka och Segeltorps IF skapar farligaste lägen men utan att det resulterar i mål, dock verkar det vara en boll som dansade på mållinjen för Rågsveds, som SIF spelare kunde rensa iväg. 

 

I matchminut 80 fick "Bobo" (vår lagkapten), sitt andra gula kort och därav blev det ett rött kort och en man mindre i 10 minuter. Under de tio minuterna skapar Segeltorps IF ett jätteläge när Robin "Dex" Mathews utmanar på kanten och kommer förbi deras ytterback och kan mata in bollen till Leon Shawky som inte riktigt kan nå bollen, annars hade det varit ett friläge. 

 

Och när man inte sätter sina chanser så får motståndarna en chans vilket de fick i matchminut 90 och deras spelare kunde få till ett drömskott som var stenhård och chanslös för "Farre".

 

Riktig sur förlust men det visar att SIF kommer kunna bli ett lag att kunna konkurrera ute på planen. Många matcher kvar och varje match är en läropeng. 

 

Vi vill även tillägga att in kom även Segeltorps IFs egna produkt Kamsi Nwaodu in och gör säsongsdebut. 

 

Ett tag på planen hade SIF hela 4 egna produkter samtidigt på plan vilket är en fröjd för ögat och precis den vägen SIF vill gå framöver. 

 

Nu är det nya tag och nya matcher att se framemot. 

 

Heja torpet!!


Nyhetsarkiv
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer