SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Omgång 3: Fittja IF - Segeltorps IF
2024-04-20 15:48

Söndag kl. 14.00 på Fittja IP spelas tredje omgången av division tre södra svealand mellan nykomlingarna Fittja IF och Segeltorps IF. 

 

Fittja IF kommer från en 2-1 vinst i premiären mot Vendelsö IK och senast med en 4-1 förlust mot nykomlingarna Hanvikens SK. Det har varit väldigt blandade prestationer för nykomlingarna trots stjärnvärvningarna de har gjort under försäsongen. Vi anar att Fittja IF kommer komma med ny energi efter förlusten för att verkligen visa sina "rätta" färger.

 

Segeltorps IF kommer också med en seger i premiären (5-2) och därefter en uddamålsförlust mot Rågsveds IF (1-2). 

 

Vi tog en kort intervju med Azali Amiri och Eryk Zareba under veckan inför matchen. 

 

Hur har veckan varit efter den tunga förlusten mot Rågsveds IF? 

"Det har varit ganska sura miner innan träningen i måndags och självklart många vinnarskallar i laget men så fort träningen sattes igång så kom vi ut med en fantastisk motivation", säger Eryk. 

Azali tar vid "vi är väldigt revanschsugna på oss själva och vår prestation, och även om vi har pratat om motståndarna så är det vår prestation vi fokuserar på". 

 

"Vi har tränat lite annorlunda denna vecka vilket har varit riktigt bra och vi känns redo för att spela mot Fittja på söndag", säger en bestämd Eryk. 

 

Vad blir skillnaden tycker ni mellan matchen mot Rågsveds IF och Fittja IF för oss? 

"Egentligen inget mer än att vi försöker fokusera på oss själva. Vi vet att vi är ett riktigt bra lag som kan slå alla lag i serien och i min värld så är vi favoriter till vinsten imorgon", säger Azali som sticker ut hakan. 

 

"Jag instämmer med Azali och känner att vi har analyserat motståndarna noga och känner oss förberedda för att veta på vilka sätt de spelar på beroende på vilken formation de spelar", säger Eryk som är lite mer tillbakadragen i sin analys av morgondagens match. 

 

Vad skulle vi vilja se av oss som lag imorgon? 

"Jag skulle vilja se att vi kommer ut som ett lag som vågar ta för sig som vi har gjort under de matcherna tidigare och bara fortsätter använda våra styrkor. Vi vet att vi har ett ungt och hungrigt lag men vi måste också veta att aldrig ge upp oavsett hur matchbilden ser ut", säger Eryk som tog ordet. 

 

Till slut, vad vill ni säga till våra SIF supportrar inför matchen? 

"Ni hejar på division 3 bästa lag...", säger den entusiastiske och ungdomliga Azali som avslutar med ett stort leende på läpparna. 

 

 

Välkomna till Fittja IP, matchstart kl. 14.00. 

 

Heja torpet!!


Nyhetsarkiv
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer