SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps IF Fotboll
A-Lag Herr

Årets andra raka bortaseger
2024-04-21 23:36

Tredje omgången av div 3 södra Svealand blev en väldigt händelserik match. Matchen som slutade med en 2-4 seger för SIF, började väldigt komplicerat för SIF. Låt oss ta det från början. 

Det började med att Fittja IF fick in en boll över Segeltorps IFs runt matchminuten 17, en ledning som inte skulle hålla sig alldeles för länge innan Eryk Zareba show startade. 

Spana in detta: 


1-0 matchminut 17. 

1-1 Eryk Zareba, matchminut 19. 
1-2 Eryk Zareba, matchminut 30. 
1-3 Eryk Zareba, matchminut 31. 

Snacka om ett lag som aldrig gav motståndarna chansen att få ”andas” och vilken magnifik halvlek av SIF! 
Likt Segeltorps IF så hade motståndarna gjort sitt jobb i scoutingarbetet. Det märktes att våra andra offensiva spelare Leon Shawky var i deras fokus i början men det känns farligt att ha koll på enbart en av våra offensiva spelare när de andra 2-3 spelarna är minst lika farliga. Det syntes i alla fall under dagens match om inte annat. 

SIF går in i halvlek för att gå igenom att motståndarna kommer spela annorlunda med högre press och mer ”vi kör” attityd vilket de gjorde och det ledde till ett 2-3 resultat runt matchminut 65 efter ett bolltapp i mitten av planen. Slarvigt var känslan då. 

Sedan böljade matchen tills dess att Fittja fick ett rött kort i matchminut 83 och SIF kunde kontra mot ett framåtlutat Fittja IF, där Leon Shawky kunde göra årets fjärde mål. 

Förövrigt så kunde vi även konstatera att Fittja IFs två år långa svit, att de inte har förlorat en enda match på hemmaplan, var bruten. Väldigt imponerande av de att hålla en sådan lång svit! 

Avslutningsvis har SIF nu 2 (!!) st. hattrickhjältar på 3 (!!) matcher vilket är väldigt imponerande.

 

Nästa match är mot IK Viljan på hemmaplan, den 28 april, matchstart 13.00. 

Varmt välkomna!! 

Heja torpet!!! 


Nyhetsarkiv
Ungdomarna tar över... 2024-03-21 23:04
 
Sponsorer